13:00

Gällstads FK

Referat

Strulig uppladdning för GFK som kammade noll

Med mängder av skador, sjukdomar och spelare iväg på resa fick tränarna jobba hårt för att ens få ihop lag till dagens möte mot IFK Värsås. Så struligt inför matchen var det och även under inledningen på densamma.

Värsås gör nästan omgående 1-0 när ett inlägg styr på ett GFK-ben och går i en båge som når Värsåsanfallare innan Kisch hinner ut. En nätt liten nick och bollen i mål. Värsås känns något tyngre inledningsvis och man har även lite medstuds i ett antal 50/50-situationer. GFK har en period i första halvlek där det skapas en del fasta situationer, främst genom inkast, men man kommer någon hundradel sen in i situationerna så den där ordentliga målchansen skapas inte.

Den andra halvleken gick i samma mönster som den första och Jonathan Kisch gör ett antal ingripande som gör att Värsås fortfarande bara har en enmålsledning när GFK får ett visst tryck sista kvarten, där den närmaste kvitteringschansen var en frispark från Sebastian Forsblad som gick tätt utanför och som Viktor Lid var nära att få dit huvudet på bollen.

Förlust igen och åter mållösa. Men dagens situation var något utöver det vanliga och till nästa match bör en handfull av dagens saknade spelare vara tillbaka, så det ser ljusare ut truppmässigt framöver. Att Värsås vinner dagens match var klart rättvist, men GFK hade ändå chansen att få med sig någonting med sin slutforcering.

Nästa match spelas på söndag, på Valborgsmässoafton, kl. 15.00 mot IFK Hjo på Rånnevi.

Jonathan Kisch 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng